DARŽOVIŲ PATIEKALAI
VEGETABLE DISHES
| Kaina/Price Eur |
||
| C 1 | Keptos daržovės Fried assorted vegetables |
11,00 |
| C 2 | Švelniai keptos daržovės Soft fried vegetables |
11,00 |
| C 3 | Naminio skonio „Tofu“ sūris Home-style soybean curd |
13,50 |
| C 4 | Sezoninės daržovės moliuskų padaže fried season vegetable with oyster sauce |
11,50 |
| C 5 | Brokoliai su česnakais Broccoli cooked with garlic |
13,50 |
| C 6 | Kepti brokoliai su krabų lazdelėmis Fried broccoli with crab "fingers" |
13,50 |
| C 7 | Kepti brokoliai su kalmarais Fried broccoli with calmar |
16,00 |
| C 8 | Kepti brokoliai su jūrų gėrybėmis Fried broccoli with sea delicacies |
16,00 |
| C 9 | Šparaginės pupelės su kiauliena Fried string beans with pork |
12,50 |
| C 10 | DISANXIAN (baklažanai, paprikos, bulvės) Fried vegetables (eggplant, perpers and potatoes) |
12,50 |
| C 11 | Grybai XIANGGU ir bambukai moliuskų padaže "Xianggu" mushroom and bamboo cooked with oyster sauce |
13,00 |
| C 12 | Troškinti baklažanai sojų padaže Stewed eggplant in soy sauce |
14,00 |
| C 13 | Žuvies skonio baklažanai (aštrūs) Fish flavour eggplant (spicy) |
14,50 |
| C 14 | Kepti baklažanai juodųjų sojų padaže Fried eggplant in black soy sauce |
14,50 |
| C 15 | Grybai XIANGGU su kiniškais kopūstais XIANGGU mushrooms fried with chinese cabbage |
11,00 |
| C 16 | JUODA IR BALTA (juodieji kiniški grybai, kiniški kopūstai) Black and white (chinese black mushrooms and chinese cabbage) |
14,00 |
| C 17 | Kepti jūrų kopūstai su kiauliena Fried sea cabbage with pork |
14,50 |
| C 18 | Žuvies skonio įdaryti baklažanai Fish flavor stuffed eggplant |
16,50 |
| C 19 | Įdaryti baklažanai karštoje metalinėje lėkštėje Stuffed eggplant serve on a hot metal plate |
16,50 |
| C 20 | „Bifengtang“ baklažanai įdaryti mėsa „Bifengtang“ eggplant dumplings with meat filling |
16,50 |
| C 21 | Žiediniai kopūstai su krevetėmis ir žirneliais Fried cauliflower and green beans with shrimp |
14,50 |
Jeigu interneto svetainės ir restoranų meniu kainos skirsis,
teisingos kainos yra restorano meniu.