DARŽOVIŲ PATIEKALAI

VEGETABLE DISHES

  Kaina/Price
Eur
C 1 Keptos daržovės 
Fried assorted vegetables
8,50
C 2 Švelniai keptos daržovės 
Soft fried vegetables
8,50
C 3 Naminio skonio „Tofu“ sūris 
Home-style soybean curd
11,00
C 4 Sezoninės daržovės moliuskų padaže 
fried season vegetable with oyster sauce
9,00
C 5 Brokoliai su česnakais 
Broccoli cooked with garlic
11,00
C 6 Kepti brokoliai su krabų lazdelėmis 
Fried broccoli with crab "fingers"
11,00
C 7 Kepti brokoliai su kalmarais 
Fried broccoli with calmar
12,00
C 8 Kepti brokoliai su jūrų gėrybėmis 
Fried broccoli with sea delicacies
12,00
C 9 Keptos sojų pupelės su kiauliena 
Fried soy beans with pork
8,50
C 10 DISANXIAN (baklažanai, paprikos, bulvės) 
Fried vegetables (eggplant, perpers and potatoes)
10,00
C 11 Grybai XIANGGU ir bambukai moliuskų padaže 
"Xianggu" mushroom and bamboo cooked with oyster sauce
10,50
C 12 Troškinti baklažanai sojų padaže 
Stewed eggplant in soy sauce
11,50
C 13 Žuvies skonio baklažanai (aštrūs) 
Fish flavour eggplant (spicy)
11,50
C 14 Kepti baklažanai juodųjų sojų padaže 
Fried eggplant in black soy sauce
11,50
C 15 Grybai XIANGGU su kiniškais kopūstais 
XIANGGU mushrooms fried with chinese cabbage
8,00
C 16 JUODA IR BALTA (juodieji kiniški grybai, kiniški kopūstai) 
Black and white (chinese black mushrooms and chinese cabbage)
11,50
C 17 Kepti jūrų kopūstai su kiauliena 
Fried sea cabbage with pork
8,50
C 18 Žuvies skonio įdaryti baklažanai 
Fish flavor stuffed eggplant
14,00
C 19 Įdaryti baklažanai karštoje metalinėje lėkštėje 
Stuffed eggplant serve on a hot metal plate
14,00
C 20 „Bifengtang“ baklažanai įdaryti mėsa 
„Bifengtang“ eggplant dumplings with meat filling
14,00
C 21 Žiediniai kopūstai su krevetėmis ir žirneliais 
Fried cauliflower and green beans with shrimp
12,00
     

Jeigu interneto svetainės ir restoranų meniu kainos skirsis,
teisingos kainos yra restorano meniu.